Impresszum - Karosserie-Autolackier-Fachbetrieb Karoly Joo GmbH

Direkt zum Seiteninhalt

Impresszum

Rechtliches
Impresszum


A honlap üzemeltetőjének adatai:

Üzemeltető neve Joó Károly Egyéni Vállalkozó.
Üzemeltető rövidített neve Joó Károly EV.
Üzemeltető székhelye Fertőrákos
Üzemeltető postacíme:9421 Fertőrákos Pataki István utca 17.
Üzemeltető cégbírósági bejegyzés száma:
Üzemeltető adószáma:46926944-2-28
Üzemeltető EU adószáma:HU-46926944
Üzemeltető Kamarai  nyilvántartási száma:: GY46926944
Üzemeltető NAIH nyilvántartási száma:
Ügyfélszolgálat elérhetőségi időtartam:Hétfőtől péntekig 07.30-12.00 /13.00-17.00 ig
Telefonszám:003699530030
Telefon Fax:00369953031
Honlap cím:WWW.AUTOCOLOR-KAROLY.COM
Tárhely szolgáltató neve:Internet Viennaweb Service GmbH.
Tárhely szolgáltató székhelye:Wien
Tárhely szolgáltató elérhetőségei: 1230 Wien Perfektasstr.19/2
Tárhelyszolgáltató elérhetőségei telefon:0043 1 956 4606 Fax:0043 1 956 46 06 99
Tárhelyszolgáltató elérhetőségei internet:www.viennaweb.at ,office@viennaweb.at

Üzemeltető

A honlap letöltésével, megtekintésével, illetve hozzászólás elküldésével, kérdés feltételével a felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket:
Kiadja a szerkesztőség.

1. Tartalmi kérdések: A honlapot a szerkesztőség szerkeszti. Olvasói hozzászólásra és kérdés feltételére az erre a célra kialakított űrlapon keresztül van lehetőség. A kiválasztott, szükség esetén szerkesztett hozzászólást, kérdést a szerkesztőség a hozzászóló/kérdező nevének, illetve IP címének feltüntetésével a honlapon közzéteheti.
A honlap célja a vállalkozás iránt érdeklődők információkhoz jutásásának segítése.

2. Szerzői jogok: A honlap szerkezete, külalakja, tartalma – más személy szerzőségének kifejezett feltüntetése hiányában – a szerkesztőség szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

3. Kötelmi jog: A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a szerkesztőséget. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, illetve tanácsadásnak.A szerkesztőség folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A szerkesztőség nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. A szerkesztőség fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a szerkesztőséget semmiféle felelősség nem terheli.4. Adatkezelés: Adatkezelő a szerkesztőség.Ez a weboldal használja a a Google Inc. Google Analytics webanalitikai szolgáltatást a , amely lehetővé teszi a weboldal használatának elemzését. Az oldal megtekintése során technikai okokból rögzítésre kerül: a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve a felhasználó által használt böngésző és operációs rendszer típusa, a felhasználó IP címe. Az adatkezelés jogalapja az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény. Ezen túlmenően üzenet vagy elektronikus levél küldésével az érintett a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdés a) pontja, illetve 3. § (2) bekezdés a) pontja értelmében vett hozzájárulását adja az általa közölt adatok (pl. neve, elektronikus levélcíme, IP címe) kezeléséhez.A Google Analytics ún. "Sütiket", szöveges fájlokat tárolnak a számítógépen, hogy segítsen abban,hogyan használják a weboldalt. A használat által generált információk továbbítják a Google szerverére és tárolják ott. A Google ezeket az információkat, hogy elemezze website használatával létrehoz anonim értékeléseket és grafikát a látogatások száma, megtekintett oldalak száma felhasználónként, stb.hoz létre. Mi ezt kizárólag a saját piackutatás és mindenekelőtt az optimalizálásra és tervezésre használjuk fel weboldalainkat. Ön visszautasíthatja a sütik használatát ha kiválasztja az önnek megfelelő beállításokat böngészőjében. Ebben az eseben nem lehet tudni, hogy a honlap minden tekintetben megfelelően jelenik meg és működik.
A weboldal használatával Ön elfogadja és hozzájárul az adatainak feldolgozásához a Google által a fent leírt módon és célokra fent meghatározottak szerint. Google Analytics technológia további információk miatt kérjük, látogasson el: www.google.com/analytics. A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak kezelése technikailag elengedhetetlen. Az adatkezelő ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, statisztika készítésére, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, végül a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel. Az érintett által közölt adatok a vele történő kommunikációt teszik lehetővé. Az adatokat az adatkezelő a lehető leghamarabb, de legkésőbb 1 éven belül törli.Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő férhet hozzá, kivéve a hozzászólók azonosítását szolgáló adatokat (név, IP cím) amelyek bárki számára hozzáférhetővé válhatnak, amennyiben a szerkesztőség a hozzászólás közzététele mellett dönt. Ezen kívül az adatok továbbítására csak az érintett hozzájárulása vagy törvény rendelkezése alapján kerülhet sor. Adatfeldolgozó igénybevételére a honlap megjelenéséhez szükséges szerver és tárhely biztosítása céljából kerül sor.Személyes adataik kezeléséről minden érintett tájékoztatást kérhet. Az adatkezelő kérésre 30 napon belül írásban tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A felhasználók tiltakozhatnak személyes adataik kezelése ellen.Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen tájékoztatót megváltoztassa, ha azt a honlap működtetése szükségessé teszi. A változásokat az adatkezelő legkésőbb azok hatályba lépését megelőző nyolc napon belül közzéteszi a honlapon.Aktuálisan rendelkezésre álló webes leiratkozási lehetőségeit megtalálja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/?hl=

Impressum

Er vollständige Text ist in ungarischer Sprache verfügbar.2019 Minden jog fenntartva. Alle Rechte vorbehalten.
Zurück zum Seiteninhalt